Η νέα ιστοσελίδα του 1ου  Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Οικονομικά έχει βγει στον αέρα και σκοπεύει να πληροφορήσει τους μαθητές των σχολείων με ό,τι πρέπει να ξέρουν για το διαγωνισμό που θα συμμετέχουν!

 

Δήλωση Συμμετοχής εδώ

(2) Comments

  • Κωνσταντινα December 18, 2019 @ 2:36 pm

    Ειμαι απο αγρινιο μαθητρια της Β’ Λυκειου και δεν ξερω πως μπορω να ερθω αλλα θελω πολυ να παρω μερος

    • Κωνσταντινα December 18, 2019 @ 2:37 pm

      Ειμαι μαθητρια της Β’ Λυκειου απο το αγρινιο και δεν ξερω πως μπορω να ερθω αλλα θελω πολυ να συμμετασχω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2ος Διαγωνισμός στα Οικονομικά «Ερμής»

Α’ φάση : 20/3/2021 (Διαδικτυακά)

Β’ φάση : 17/4/2021 (Ο.Π.Α.- 300 πρώτοι Α’ φάσης)

Εγγραφές έως 28/2

Ποιοι είναι οι διοργανωτές?

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.), το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας και η Πανελλήνια Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Γιατί να δηλώσω συμμετοχή?

Α. Γιατί είναι μια σημαντική πρώτη προσθήκη στο μελλοντικό βιογραφικό σου, αφού ο διαγωνισμός γίνεται υπό την αιγίδα των ισχυρότερων θεσμών της Οικονομικής Επιστήμης στην Ελλάδα.

Β. Γιατί η εξεταστέα ύλη θα προέρχεται κατά κύριο λόγο από τη διδακτέα ύλη του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» της κατεύθυνσης Οικονομίας και Πληροφορικής της Γ’ Λυκείου.

Γ. Γιατί είναι μια πρώτη, διαφορετική, επαφή με την οικονομική γνώση και την οικονομική επιστήμη από την οποία μπορείς να βγεις μόνο κερδισμένος, τόσο σε επίπεδο γνώσεων, όσο και εμπειρίας.

 

Πώς θα δηλώσω συμμετοχή?

Πιο εύκολα δε γίνεται.  Κάνε είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στον παρακάτω σύνδεσμο   https://diagonismos.ermis.aueb.gr/  και δήλωσε τη συμμετοχή σου.  Θα σου πάρει λίγα δευτερόλεπτα.